IT-tukipalvelut

Teemme pienille ja keskisuurille yrityksille tukipalveluita projektina tai sopimuksen mukaan. Teemme ilman palvelusopimusta projekteina ympäristöön muutoksia ja vian selvityksiaä. Palvelusopimuksella teemme yrityksellesi mm. ylläpitoa, monitorointi, ennakointi, kyberturvallisuus sekä ympäristön modernisointeja. Palvelut voidaan kasvattaa kaiken kattaviin ylläpitosopimuksiin.

Tukipalvelut sopimuksella ovat alkaen 105€/kk alv 0% (pienet yritykset). Isommille yrityksille hinnoittelu malleina on työntekijä-, tiketti- tai kuukausilaskupohjainen sopimus.

Tietoturvaratkaisut

Yrityksen tietoturvaratkaisut auttavat sinua ennaltaehkäisemään verkon uhat ja tietoturvahyökkäykset. Näin tiedot pysyvät suojattuina ja organisaatiosi sisällä.

Yrityksen tietoturva koostuu useasta eri kerroksesta – olemme täyden palvelun kumppani niin yrityksesi verkon kuin laitteiden tietoturvassa ja tarjoamme palveluita aina yksittäisen käyttäjän suojasta keskisuurten organisaatioiden kokonaistietoturvaratkaisuihin. Autamme yritystäsi myös toipumaan uhkatilanteista nopeasti ja siinä, että verkkopalvelusi pysyy toiminnassa kaikissa tilanteissa.

Isona osan ratkaisuja on laaja kartoitus liiketoiminnasta ja sen mahdollisista uhkaavista tekijöistä.

Kotisivut ja verkkokaupat

Kauttamme kotisivut ovat modernit ja kustomoitavissa asiakkaan näköiseksi joko kuukausimaksulla tai kertahinnalla. Teemme myös jo olemassa oleviin sivustoihin kustomointeja sekä kehitystä.

Ota yhteyttä ja katsotaan millainen palvelu on teille sopiva.
mail: palvelut (@) it-kangas.fi tai puhelimitse +358 432 4518